Renovaties Coevering

Een uitgebreide serie over De Brede School, het Strabrecht College, Duurzaam Veilig, Maison St. Cyr, Renovatie van de Flats, het Winkelcentrum, de brand in de Sporthal en de sloop van de flats aan de J. Carstenszweg en de bouw van St. Cyr.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

DeBredeSchool

Uitgebreide foto-serie over de basisscholen 't Anker, De Bron en De Regenboog die samengekomen zijn in de Brede School de Branding. In deze serie ook een foto-serie van de oude schoolgebouwen.

NieuwbouwStrabrecht

Terwijl de plannen voor de nieuwbouw vorm begonnen te krijgen mochten we met de camera het bestaande gebouw van binnen en buiten op de foto zetten.

St. Cyr - J. Carstenszweg

Een mooie foto-serie van de sloop van 4 flats aan de J. Carstenszweg en de bouw van St. Cyr.