2021

In 2021 wordt er gewerkt aan de reconstructie van de Mierloseweg. Ook zal er met de bouw van de nieuwe Lidl begonnen worden. 

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

Bouw Lidl

121 Afbeeldingen

Reconstructie Mierloseweg

Maandag 4 januari 2021 wordt er gestart met de gedeeltelijke herinrichting van de Mierloseweg. Het gaat om het gedeelte vanaf het kruispunt Mierloseweg/Johan Peijnenburgweg tot en met het kruispunt Mierloseweg/Nuenenseweg. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de asfaltrijbaan, fietspaden en de kruispunten met de Peijnenburgweg en de Nuenenseweg. Op het kruispunt Johan Peijnenburgweg/Mierloseweg wordt de verkeersregelinstallatie (VRI) vervangen door een nieuwe installatie. Op het kruispunt Mierloseweg/Nuenenseweg wordt een nieuwe verkeersregelinstallatie (VRI) geplaatst. Ook worden er 20 nieuwe bomen geplaatst en de plantsoenen vernieuwd. De werkzaamheden duren 19 weken duren, tot half  mei. De uitvoering is gesplitst in 2 werkvakken.

240 Afbeeldingen