Zesgehuchten

Zesgehuchten is een voormalige gemeente in Noord-Brabant. Het grondgebied behoorde tot 1810 tot de Heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten. Het bestond uit de zes gehuchten Hoog Geldrop, Hulst, Hout, Riel, Gijzenrooi en Genoenhuis.

Geachte bezoeker,

Dit fotoalbum bevat foto's die gemaakt zijn in Geldrop met uitzondering van de Coevering, daarvoor hebben we een ander foto-album beschikbaar.

De foto's zijn beperkt tot een grootte van 1000*800 pixels, mooi om te bekijken in de browser, maar met weinig detail om uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Mocht u interesse hebben in de originele foto stuur dan even een email naar redactie@wijkbladcoevering.nl met de naam van de foto. Ook kunnen we een foto voor u verwijderen uit de foto-serie.

De originele foto's zijn alleen in mijn bezit. De foto's worden niet commercieel verhandeld of aan derden verstrekt.

Veel kijkplezier

+Rob Biesters+
[http://www.geldrop-foto.nl]
redactie@wijkbladcoevering.nl

2021

De gemeente schreef: In 2020 zijn we gestart met het volgen van de bouw van het project De Jonkvrouw. Hiermee zullen we zeker toe 2023 zoet zijn. Intussen is het 2021 en blijven we dit project volgen met de camera. 

2020

De gemeente schreef: In 2020 zijn we gestart met het volgen van de bouw van het project De Jonkvrouw. Hiermee zullen we zeker toe 2023 zoet zijn. Prima, dan kunnen we nog heel wat foto's schieten.